Snygga musarmsstöd, skydd, i exklusiv design av Jeanette Karsten

DuoPad – Limited Edition – exklusiv design i guld, silver och brons

De här snygga musarmsstöden – Limited Edition – är designade av konstnären och designern Jeanette Karsten. Hon är född 1967 i Trondheim, Norge och hennes design täcker ett brett spektra och integrerar arkitektur, design & konst till en helhet.

I begränsad upplaga –  numrerade 1–100 – finns dessa snygga musarmsstöd i tre utföranden, Brons, Silver och Guld. Perfekt present till någon du bryr dig om! 

Designer Jeanette Karsten har designat ett musarmsstöd – begränsad upplaga

Jeanette Karsten

Sedan mycket liten har jag ritat, tecknat och målat. Det har inte varit tveklöst med den konstnärliga och kreativa banan. En del tavlor är från mina drömmars och tankars värld, andra direkt ur verkligheten.

Jag vill ställa samman färg och form till en många gånger oväntad bildhändelse”. Måleriet är viktigt för mig liksom arkitekturen som hör ihop. Livet kan beskrivas som en scen där allt kan hända.

Läs mer om Jeanette här ››

Designade handledsstöd mot tennisarmbåge och musarm.

Hjälper mot musarm och tennisarmbåge

DuoPad följer med armens rörelser istället för att hela kroppen ska anpassas till ett på arbetsbordet liggande stöd. Placeringen under handloven ger avlastning för handledens mycket känsliga karpaltunnel.

Med våra designade handledsstöd blir man också snyggare på kontoret!

Läs mer här ››